> Αθλητικές Εκδηλώσεις ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ 6-6-2013
Στα πλαίσια των ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΩΝ 2013, έγιναν στο δημοτικό στάδιο σχολικοί αγώνες. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, ενώ η γιορτή περιελάμβανε και πολλά happenings, με κορυφαίο την πτήση με αερόστατο!
περισσότερα
 
> 4-3-2-1...Εκτόξευση!
Πιστοί στο ραντεβού μας με την παράδοση για άλλη μια φορά, φτιάξαμε αερόστατο!. Ο καιρός μας δυσκόλεψε λίγο αλλά μετά την καθυστέρηση μιας ημέρας, το αερόστατο υψώθηκε στον αέρα, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους!
περισσότερα
 
> Συμμετοχή στο 2ο Γύρο Καλαμάτας
Για 2η χρονιά τα στελέχη και οι φίλοι της ECOLOGIC έλαβαν μέρος στο 12ο γύρο της Καλαμάτας (10 χλμ). Τα έσοδα από τους συμμετέχοντες (κόστος συμμετοχής) διατέθηκαν στο σύλλογο γονέων παιδιών με αυτισμό
περισσότερα
 
> Ενα βιολί Στραντιβάριους στην Καλαμάτα !
Ο γοητευτικός ήχος ενός από τα αριστουργηματικά έγχορδα όργανα που κατασκεύασε ο περίφημος Αντόνιο Στραντιβάρι στην Κρεμόνα της Ιταλίας στις αρχές του 18ου αιώνα ακούστηκε την Κυριακή 27 Μαϊου στις 8.30μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας. Η Ecologic Energy στήριξε οικονομικά σαν χορηγός τη μοναδική αυτή συναυλία.
περισσότερα
 
> Καλοκαιρινές εκδηλώσεις των σχολών της "Φάρις"
Η Ecologic Energy στήριξε σαν χορηγός την ενημερωτική προσπάθεια του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των σπουδαστών των σχολών της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ.
περισσότερα
Η λογική σε οδηγεί εδώ...!
Copyright   Ecologic Energy   2012
Σχεδιασμός & διαχείριση ιστότοπου:
Copyright   Ecologic Energy   2012